dissabte, 21 d’abril del 2007

I ke, a-ra?

Rubí té problemes de mobilitat, no només dins de la ciutat sinó també per entrar-hi. Entrar per la Carretera de Sant Cugat (que a Sant Cugat en diuen Carretera de Rubí), per exemple, pot ser molt lent. I més que ho serà.

Segons informa Ràdio Sant Cugat, el ple de l'Ajuntament de la ciutat d'en Recoder ha aprovat "l'arribada d'Ikea després de garantir que no afectarà la mobilitat interna" de Sant Cugat.

El més interessant, però, és veure quins partits han votat a favor i quins en contra. En contra, per exemple no hi ha votat cap partit. IC-V es va abstendre "per considerar que hi ha hagut poc temps per estudiar-la". Així, doncs, han votat a favor CiU, ERC, PSC i PP.

El que m'agradaria saber és què en pensen dels problemes que això pot ocasionar a Rubí els polítics dels mateixos partits polítics però que es presenten a les properes eleccions a Rubí. El blogger convergent Xavier Reinaldos, no es va atrevir a dir-hi la seva i es va limitar a fer suposicions i a esperar que altre gent les fes, per exemple.

Em venen al cap dues possibilitats: o als polítics de Rubí se'ls enfot el que pugui passar per culpa de la construcció de l'Ikea o el fet que els seus partits tinguin el mateix nom que d'altres de Sant Cugat, en comptes de servir per a que hi pugui haver algun tipus de cooperació, només serveix per a que Rubí s'hagi d'abaixar els pantalons una vegada darrera l'altra.

Clar que, ben pensat, es poden donar les dues possibilitats a l'hora.