dijous, 28 de febrer del 2008

Jordi Peiró

En Jordi Peiró(1) és un crack. Ara que els meus ídols polítics de Rubí (Xavier Reinaldos i Mònica Querol) estan una mica apagats, sorgeix Jordi Peiró. Sempre ha estat aquí, però fins ara no m'havia adonat que és el puto amo.

La característica més important d'en Jordi la comparteix, de fet, amb la meva estimadíssima Mònica Qq. Si bé la Qq és capaç de menysprear als votants que no l'han votat, en Jordi té la particularitat de negar el dret a la informació.

Així, si un partit polític com ACR, amb el qual no simpatitzo més que amb qualsevol altre, vol parlar del POUM al poble, no dient gran cosa més que el que està publicat a la web de l'Ajuntament, en Jordi diu que "ara toca negociar i no sortir públicament". M'encanta. Això què vol dir? Que quan estigui negociat llavors el poble ens ho haurem de menjar amb patates?

Saps què, Peiró? He pensat que a partir d'ara és millor que ningú digui res sense el teu consentiment. Em pots donar la teva adreça perquè validis si el que vull escriure et sembla bé?

PD: Aprofitant que ACR no es presenta a les Eleccions Generals, potser aquest cop els voto :)

---
(1) Anagrames en castellà de Jordi Peiró:
dirijo peor, reidor pijo.

dijous, 14 de febrer del 2008

De Rubí a Eurovisió ?

Avui toca fer una mica d'amiguisme. Aquest any potser faig un esforç i m'empasso el Festival d'Eurovisió. I això serà si Pasos D'Mono, que són de Rubí, finalment hi participen. La votació popular a través d'internet ha començat avui però la pàgina va molt malament.

El vídeo de Pasos D'Mono, de totes maneres, el podeu veure en aquest enllaç. Per votar-los, cas que vulgueu (i que funcioni bé la pàgina de votacions), haureu de seguir aquest altre enllaç, i cercar Pasos D'Mono a la lletra P. Per cert, es poden donar 5 vots al dia fins al 23 de febrer

Els Pasos D'Mono a la presentació del disc Guateque. Foto extreta de pasosdmono.com

De passada, dir-vos que la pàgina oficial de Pasos D'Mono és pasosdmono.com i que, malauradament, només es veu bé amb Internet Explorer.

dijous, 7 de febrer del 2008

L'Estat

Em sembla bastant trist que a la revista La Ciutat d'aquest mes, quatre dels sis partits polítics que conformen l'Ajuntament (PSC, ICV, PP, ERC) aprofitin l'espai que tenen reservat a "Grups municipals" per fer precampanya electoral de les Eleccions generals en comptes de parlar de Rubí. Més que res perquè la revista-pamflet es diu "La Ciutat" i el títol de la secció conté la paraula "municipals", encara que això d'utilitzar les paraules amb el seu significat estigui passat de moda, sobretot en política. En definitiva, crec que per a parlar de coses que no són Rubí ja existeixen altres mitjans.

Sense que serveixi de precedent felicitaré a CiU i ACR i els animo a no imitar als demés partits. Clar, que ACR ho té més fàcil perquè em sembla que no es presenta a les generals.