diumenge, 4 de maig del 2008

Les meves disculpes

Bé, he de demanar disculpes a molta gent. No els diré un per un, perquè no els recordo. Probablement he ofès molta gent. Alguns, possiblement, s'ho mereixen. No, no ho estic fent bé. Tornaré a començar. A veure...

He ofès molta gent, i a tots aquells que he ofès els demano disculpes. Cadascú sabràs si és un mateix o no perquè és molt possible que hagi ofès a gent sense adonar-me'n.

De totes maneres tinc una excusa. No és gaire bona però la diré. Molt sovint he atacat gent, sobretot polítics, amb la intenció de picar-los, per fer que treballessin de valent, per a què demostressin que tots aquells que avorrim la política ens equivoquem. Alguns ho han fet, d'altres no. Alguns mereixen el meu respecte, d'altres no. Però em disculpo davant de tots, polítics o no, i fins i tot davant d'aquells que no em respecten a mi.

A més, demano disculpes a tothom pel mareig d'aquests últims dies, que si RubíCity desapareix, que si Rubí City 2. Tot això.

RubíCity havia de morir la primera setmana de gener d'enguany. Perquè ja llavors tenia la sensació que aquest blog era bastant inútil. Però vaig seguir.

Quan vaig escriure sobre el POUM aquest mateix gener i només vaig rebre dues respostes (una al blog, l'altre via e-mail) hauria d'haver vist que això ja estava mort! RubíCity era un zombi des del 10 de gener.

Bé, crec que fins el 25 de setembre de l'any passat, RubíCity sí que va servir per alguna cosa. Després ja no ho veig tan clar.

La qüestió és que ara hi ha gent que ho farà millor que jo: La petjada de Rubí i la seva visió periodística, Rubíshow i la seva visió més crítica, i El Bioc. (Què ha passat amb Rubí is on fire?).

Doncs això. Són 96 articles (comptant aquest) des del 14 de juliol de 2006. Alguns han estat millors i d'altres pitjors, però tanmateix tots tenien la intenció de fer que Rubí funcionés una mica millor.

Gràcies a tots per haver-me llegit i també gràcies per haver comentat.

Fins la propera,
Lluís

PD: Rubí City 2 continúa obert, per si a algú li interessa això de la rubisfera. Però si la cosa segueix així, no durarà gaire.