dijous, 13 de març del 2008

La Rubisfera es redueix

En aquests dos mesos i mig que portem d'any, la rubisfera ha perdut empenta. Tampoc és que abans en tingués massa. De totes maneres el 2008 no sembla estar fent-li gaire bé.

Hi ha blogs que encara existeixen, però que no s'actualitzen gens. Alguns exemples són el de Xavier Reinaldos (CiU) o el Rivo Rubeo de l'Arés Tubau (ERC). Però també hi ha blogs que directament han desaparegut, com el de la Nuria Buenaventura (ICV) o el de l'Ivan Hernáez (EUiA).

Respecte als blogs que, sense ser afins a cap partit polític, parlaven de política i del poble, cal recordar la trista clausura (i purga d'articles publicats!) de No manual d'autoajuda. També Rubí is on fire, tot i no haver dit adéu, tampoc diu res des del desembre passat. Per sort, Rubíshow continúa al peu del canó i em consta que El Bioc continuarà dient-hi la seva.

La part positiva és que fora de la política, i sovint sense parlar de Rubí, hi ha algun blog nou. Per exemple, Practicando la ley de la atracción (que no sé exactament com classificar-lo) o Altar uterí (crítica literària). A més, per al RubíPlanet he trobat blogs que ja existien però que no estaven llistats, com Bestieses variades (un blog sovint interessant), CEIP 25 de setembre o HC Rubí Cent Patins.

També ha baixat el nombre de missatges (tot i que aquests últims dies torna a haver-hi moviment) al fòrum de guiaderubi.com.

Sincerament, no se m'ocorre el perquè de la davallada, però si segueix així la veritat és que la rubisfera quedarà molt reduïda.

A algú se li ocorre alguna manera de fer-la trempar?