divendres, 27 d’octubre del 2006

Fira de Sant Galderic

El dissabte passat es va celebrar a Rubí la fira de Sant Galderic i, com informen els setmanaris locals Diari de Rubí i Rubí Notícies, va ser tot un èxit. De fet, a l'hora en que hi vam passar la meva parella i jo (cap a les vuit del vespre) la fira estava a rebentar. Però això no va impedir que hi compréssim un fuet i un formatge (per cert, molt bons tots dos).

Un parell d'anècdotes, que no apareixen als setmanaris, mereixen ser comentades. Resulta que un parell de dones de certa edat(1) es van dirigir a membres de l'organització per dir-los que "si esto es una botifarrada popular debería ser gratis". Clar, i qui ho paga, senyora?.

I sembla ser que aquest mateix parell es va dirigir a no sé qui perquè "queremos una botella de vino de estas que regaláis". La resposta que van rebre va ser de l'estil "si quiere una botella, vale 13 euros".

De gent amb morro n'hi ha a tot arreu.

Per acabar proposo algunes coses per tal de millorar la fira:
  1. Demanar un lloc més ampli per a dur-la a terme. Tot i que el lloc utilitzat enguany és el més adient per a donar la sensació de que es fa en un poble i no una ciutat, el carrer Xercavins en concret és massa estret. Això va fer que, havent-hi la quantitat de gent per centímetre quadrat que hi havia, nosaltres no hi passéssim.
  2. Que la fira duri els dos dies del cap de setmana. Molta gent podrà passejar-hi i participar també en diumenge.



-------
(1) En aquest cas vol dir grans, no d'edat de veritat.