divendres, 13 d’octubre del 2006

Vivenda indigna

El cap de setmana passat es va dur a terme a Rubí la segona fira d'especuladors (o immobiliària) Rubí Habitatge. Com que un dels organitzadors era el setmanari Rubí Notícies, en l'edició d'avui diuen que "el resultat global de la fira ha estat satisfactori". Què han de dir, no? Per la mateixa raó, al Diari de Rubí d'aquesta setmana no en diuen ni una paraula.

Curiosament, al mateix Rubí Notícies es publica una carta que signen Marta Ribas i Martín Pretel (polítics) on expliquen que davant mateix de la fira un grup de joves van muntar un pis de mentida per a fer una paròdia. I amb una pancarta amb el lema: "No vas a tener una casa en tu puta vida". Doncs es veu que la Policia Nacional els va desallotjar perquè havíen rebut una trucada dient que hi havia disturbis.

Els signants de la carta es pregunten "¿quién dio la orden a la Policía Nacional de intervenir en un acto pacífico?" Jo només copio del Rubí Notícies les entitats i empreses presents i que es podrien haver sentit molèsties: Rubí Notícies, Ajuntament de Rubí, MC Immobiliària, Credit Services, Rubí Habitatge, Promtretze, Finques Guardiet, Finques Vallhonrat, Gremi de la Construcció del Vallès, Grupassa, Gestión Directa i Expofinques. Suposo que va ser algun (o varis) d'aquests. Qui sinó es podia sentir molest?