dimarts, 13 de febrer del 2007

Algú es llegeix el pamflet "La ciutat" abans d'imprimir-lo?

Tenint en compte la periodicitat de "La ciutat", que ara sembla que apareix a les bústies cada dos mesos, sembla que hi ha prou temps per a revisar els textos. És clar que si es tractés d'un diari seria molt més probable que apareguessin errades, però amb dos mesos hi ha temps de sobra per mirar-s'ho i remirar-s'ho. Sobretot donada l'escassa longitud del pamflet.

Però no és així. A la columna (que més aviat és una fila) del PP, que en aquesta ocasió firma Armand Querol, i que parla sobre el llibre "Rubí, una ciutat en transformació" hi trobem:
¿Por qué, me pregunto, no editan y distribuyen un comunicado en el cual puedan decir que de "las cuarenta promesas electorales de los socialistas en su separata para las urbanizacione(*) , cuarenta y siete no se han cumplido?"


¿De 40 no se n'han fet 47? Això només pot voler dir 2 coses: o ningú rellegeix "La ciutat" o els socialistes ho han fet pitjor del que sembla i, no només això, sinó que ho han fet pitjor del que és matemàticament possible.

El que queda clar, però, és que el Partit Popular té molt poques coses a dir com a partit polític si dedica el seu espai a dir el que tothom ja ha pensat en comptes de fer propostes de veritat. Com també ha fet Alternativa Ciutadana de Rubí. En canvi, Convergència i Unió, a través de Xavier Reinaldos, perd el temps defensant-ho.

Rubí, una ciutat que no es transformarà fins que no transformem els polítics en persones capaces de veure què preocupa realment al ciutadà.

----
(*) La desinència de plural també es troba a faltar en l'original.