dijous, 29 de març del 2007

Asfalt

El carrer del Vapor (on hi dóna la porta del darrera de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Rubí) es va asfaltar de nou l'estiu passat. Ara no recordo exactament si va ser abans o després de la Festa Major, però va ser pels voltants.

Avui, passats uns 9 mesos (casualment el temps que es va tardar a obrir el carrer Major l'any passat) han tornat a aixecar l'asfalt per tornar a asfaltar.

Cal? Pensen asfaltar-lo cada 9 mesos a partir d'ara?

El que s'hauria de fer en aquest carrer és no deixar-hi aparcar en cap lloc. Si ens hi fixem bé, al tram que va del carrer de Terrassa fins a la cantonada amb el Passeig de Pau Claris / carrer del Doctor Robert no s'hi pot aparcar i hi ha voreres amples. Al tram que va des d'aquesta última cruïlla fins al carrer de Prat de la Riba / carrer de Rafael de Casanova hi ha dues places reservades per l'Ajuntament, dues tristes places de zona blava i voreres estretes. A la continuació, que és la pujada del carrer de Sant Gaietà no s'hi pot aparcar.

Quan hi ha cotxes aparcats en les places reservades per l'Ajuntament o de zona blava, les furgonetes i camions (i sovint també turismes) han de pujar sobre la vorera de la dreta, ja de per si estreta, dificultant tant la conducció com el passeig dels vianants. Molts retrovisors s'han trencat per culpa d'això, us en puc donar fe.

Però és millor asfaltar dos cops (i cobrar de dues places de zona blava) que millorar la qualitat d'aquest tram.

Rubí, una ciutat en transformació. Una transformació innovadora que, en comptes de portar-nos d'A a B, ens porta d'A a A. Rubí is different.