divendres, 9 de març del 2007

Via Verda Rubí - Sabadell (o Sabadell - Rubí, com vulgueu)

Des de la pàgina web de La Via Verda del Vallès es promou la creació de la primera via verda de Barcelona, que aniria des del bosc de Ca n'Oriol de Rubí fins a Sant Quirze/Sabadell. El recorregut estaria connectat amb les estacions de tren de Sant Joan i Bellaterra i Sant Quirze segons el següent mapa:

Aquest estiu passat MarieCurie, un amic nostre i jo mateix vam fer la ruta Ripoll-Olot-Girona en bicicleta per les vies verdes de la Ruta del Carbó. Realment va ser una experiència inoblidable. I seria molt interessant poder fer un recorregut per una zona verda i tranquil·la per la meva pròpia comarca. I anar a treballar, a Sabadell, en bicicleta.

Aquí us deixo un vídeo (que us podeu descarregar de la pàgina web de La Via Verda del Vallès) sobre les vies verdes de Girona.


De moment aquest diumenge s'inaugura un tram, a Cerdanyola. A veure si els altres quatre municipis (Rubí, Sant Cugat, Sant Quirze i Sabadell) fan la part que els toca d'una vegada (potser per les eleccions d'aquí a 4 anys, clar) i un dia podem recórrer una part de la nostra comarca.

RECTIFICACIÓ: S'inaugura el diumenge 18/03/2007.