diumenge, 20 de maig del 2007

Cibercampanya a Rubí (II)

Aquesta setmana (del 14 al 20 de maig, doncs) ha estat una mica avorrida. De fet, com totes les setmanes en quant a moviment als blogs de polítics de Rubí.

1. L'alcaldessa
L'alcaldessa deu tenir un problema amb el feed del seu blog perquè el missatge que surt com a publicat l'1 de maig a mi em va aparèixer al meu lector de feeds el dia 14. I no parla de les eleccions sinó que parla de la rambla que tapa les vies del tren. El títol és bilingüe: "Ja tenemos Rambla". El que fa que sigui incorrecte en qualsevol dels dos idiomes.

2. Ricard Blasco
El dimarts parlava de la suposada davallada socialista que ha augurat el secretari general d'ICV i ho ha relacionat amb la situació del seu partit a Rubí. En el post que va publicar dimecres no parlava de Rubí, però algú que firma com a "un del Penedès" li ha donat consells.

3. Xavier Reinaldos
Aquí anirem a pams. Dijous va publicar un article que deia el que pensen fer. El que pensen fer en quant a campanya electoral, no en quant a què faran si guanyen.

Respecte a en Reinaldos, lectors de RubíCity han comentat aquí mateix que la demanda que en Reinaldos va cursar contra el Celler Cooperatiu de Vilafranca per acomiadament improcedent ha estat desestimada. Em sembla que té la possibilitat de recórrer, però de moment és acomiadament procedent.

També han comentat aquí mateix que en Reinaldos filtra els missatges que intenten publicar al seu blog. És una pràctica amb la que no hi estic d'acord, però que és completament legítima.

4. CiU
A banda dels blogs, CiU ha repartit un DVD però com que em recorden a allò del Confidencial.cat i és un pràctica que em repugna, doncs no l'he vist. Espero que la meva mare em faci un review. Sembla ser que també es pot veure al youtube.

A més, la meva mare em comenta que el meu pare ha rebut 3 cartes amb publicitat de CiU. Només dir dues coses: no calen 3 cartes i el meu pare va morir fa 13 anys. Si és una espècie de broma, senyors de CiU, no ha tingut gràcia.

5. Núria Buenaventura, Xavier Corbera, Joan Ridao, Arés Tubau

No han dit res aquesta setmana.

6. Guia de Rubí

En el fòrum de Guia de Rubí es va obrir un fil de cara a comentar les entrevistes que Diari de Rubí va fer als candidats. Però no ha tingut gaire èxit. Animo des d'aquí a tothom a participar als fòrums de Guía de Rubí.

-----
Nota: l'última entrega de Cibercampanya a Rubí serà el proper divendres.