diumenge, 2 de desembre del 2007

Rubisfera setmanal [25/11 al 1/12]

Si avui no llegiu la Rubisfera tampoc us perdreu gran cosa: la setmana ha estat fluixa. Si ho llegiu, espero que en acabar no tingueu la sensació de pèrdua de temps que he tingut jo en escriure-ho.

Houston, Houston
En Carlos Águila(ICV) ens deia dilluns que té problemes tècnics i que per això no parla massa. La legió d'admiradors s'ha apressat a animar-lo.

Celler i Tresserras
A Rubí is on fire, en Vincent Laurent ens explica que amb l'aparició de llibre "El Celler" de Noah Gordon on la trama succeeix a Vilafranca del Penedès, s'ha recordat d'en Reinaldos. Clar.

També comenta que l'editora del llibre es queixava que el rubinenc(1) Tresserras no va anar a la presentació del llibre. Bé, a mi em sembla que no se li paga per assistir a presentacions de llibres d'autors estrangers. Se suposa que fa coses més importants.

Springsteen
Ahir, en Jay Joe Joe Junior Sabadú ;) , ens explicava a Rubíshow que el nombre d'entrades venudes pel concert de Bruce Springsteen coincideix amb la població de Rubí.

RubíPlanet (Rubí)
Aquesta versió de RubíPlanet existeix des de dilluns a l'adreça http://rubiplanet.org/rubi, però el contingut és tant trist que em feia vergonya anunciar-ho.


-----
(1) I Conseller de Cultura.