dijous, 29 de novembre del 2007

Metro de Catalunya

Llegeixo a La Vanguardia que la Generalitat de Catalunya planteja un nou projecte ferroviari que unirà Vilanova i la Geltrú amb Mataró, passant per l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Això és una bona notícia, però no necessàriament per a Rubí. Perquè per Rubí no hi passarà. Curiosament, tampoc passarà per Sant Cugat del Vallès, però suposo que ja tenen prou amb la nova estació de Vullpalleres de la línia de Sabadell que pensen fer. Bé, no. També demanen que s'allargui la línia L7 des d'Avinguda Tibidabo a Cerdanyola passant per Sant Cugat. Projecte del que d'altra banda ja se'n va parlar a finals dels 60 (o principis dels 70) quan Porcioles era alcalde de Barcelona.

I també es parla del TramVallès (llegiu el segon enllaç) "que uniria Montcada, Ripollet, Cerdanyola, la Universitat Autònoma, Barberà i Sant Cugat", però no Rubí.


Sempre pregunto al mateix i m'imagino una resposta negativa: Algun dia podré anar a Sabadell sense haver de fer transbord? I a Molins de Rei?