dimecres, 21 de novembre del 2007

RubíPlanet (versió Rubí)

Ja als principis de RubíPlanet es va proposar fer-ne una versió on només hi apareguessin articles sobre Rubí. Doncs bé, s'obre oficialment la inscripció a aquesta nova versió.

Aquest cop hi ha varies restriccions. La més important és que els blogs han de parlar inevitablement de Rubí. Però no només això, en cas que en el blog s'hi publiquin articles sobre altres temes no relacionats directament amb Rubí, els que sí parlin sobre Rubí hauran d'estar etiquetats o categoritzats convenientment. Això és necessari per a que la pàgina resultant sigui només sobre Rubí.

Per a aconseguir-ho, la gent que fem servir blogger podem crear una etiqueta amb la que etiquetarem (és clar) els articles sobre Rubí. Dos exemples, un de meu però l'altre no: etiqueta Rubí a C.r.a.t.e i etiqueta Rubí a El Bioc. Cada plataforma tindrà la seva manera (o no).

En el cas que la plataforma on teniu el vostre blog no permeti tenir RSS o Atom d'una etiqueta o d'una categoria teniu dues possibilitats. Una és no parlar de temes que no siguin Rubí i l'altre és crear-vos un blog específic.

Una altra diferència amb el RubíPlanet original és que qui hi vulgui participar haurà d'acceptar aquesta condició anterior (tingueu en compte que el RubíPlanet original continuarà existint) i que s'ha de demanar expressament de participar-hi. Això ho podeu fer enviant un e-mail a intratable@intratable.net o a admin@rubiplanet.com. També podeu deixar un missatge en aquest mateix article (els que tingueu compte de google).

Si necessiteu ajuda pel tema dels RSS, etiquetes o demés em podeu enviar un e-mail a qualsevol de les adreces anteriors.

I amb una mica de sort dilluns que ve ja tindrem dos RubíPlanets.