diumenge, 11 de novembre del 2007

Rubisfera setmanal [4/11 al 10/11]

UE Rubí
A Rubíshow, en John-John proposa que l'himne de la UE Rubí es faci servir més. Si no l'han canviat l'himne fa "Endavant i força Rubí, afició de grans i petits, etc". Llàstima que, tot i aquest vigoritzant himne, el Rubí no aixequi cap des que a la temporada 1994-1995, a la primera jornada de 2a divisió B, el València B li fotés un 7-0 a Mestalla. Ho dic de memòria, corregiu-me si m'equivoco.

Com a curiositat he trobat que, segons una llista de la Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation, la UE Rubí va ser fundada l'any 1902 (això potser ja ho sabíeu), entre el Real Madrid i l'Atlético de Madrid. Segons aquesta estadística és el 8è equip més antic de l'Estat Espanyol (5è català). Algú que conegui millor la història de la Unió Esportiva pot confirmar-ho o aportar més dades?

I tu, quant cobres?
El dilluns, El Bioc ens va aportar un article més que interessant sobre els sous dels regidors. Llegiu-lo atentament. Val la pena.

Les oportunitats d'una ciutat jove
L'alcaldessa (que just ara me l'imagino fent el copipaste a l'ordinador del seu despatx d'alcaldessa) ens mostra un copipaste de la presentació del pamflet La Ciutat que arriba al palindròmic número 151. A La Ciutat hi apareix en català i en castellà, al seu blog només en castellà(1).

L'article consta de 3 paràgrafs. El primer ens resumeix l'estadística. En el segon ens diu que tot i ser una estadística simplificada és útil. I en el tercer, fent una serie de raonaments no vàlids des d'un punt de vista lògic, arriba a la conclusió que Rubí és una ciutat plena d'oportunitats. Com els Estats Units.

I potser ho és, però no està ben argumentat. Llenguatge típic de polítics.

Escola d'adults
Jordi Barbudo(ICV) ens parla del discurs d'inauguració de l'Escola d'adults per part de l'alcaldessa i critica que finalment l'escola només tingui dues plantes.

Altres
Parlen d'altres coses potser no menys importants Arés Tubau(ERC) i Marta Ribas(ICV).


----
(1) Suposo que la gent de C's estan a punt de manifestar-se perquè només apareix en una de les dues llengües oficials.