dissabte, 30 de juny del 2007

Hi ha vida després de les eleccions?

No tenia gaire confiança en que, un cop passades les eleccions, hi hagués gaire moviment en la blogosfera política rubinenca. Però sembla que alguna cosa pot canviar. Repassem l'estat actual de les pàgines que conec.

Blogs que s'actualitzen

D'entrada, tant Xavier Reinaldos (CiU), Ricard Blasco (ICV), Carmen Garcia (PSC)(1), Xavier Corbera (ERC) i Joan Ridao (ERC)(2) han actualitzat el seu blog després de les eleccions. Arés Tubau (ERC) ha canviat de plataforma i passa d'esquerra.cat a rubidigital.cat(3).

Blogs nous

I ara toca donar la benvinguda a l'apassionant món dels blogs (tot i que a Rubí no és gaire apassionant per ara, no ens enganyem) a quatre regidors nous: Marta Ribas (ICV), Jordi Barbudo (ICV), Iván Hernáez (EUiA) i Carlos Águila (ICV) (4). De moment la Marta ha publicat un missatge i el Jordi dos. L'Iván i el Carlos... ejem... bé, de moment tenen un copipaste d'alguna cosa que més aviat sembla que parla de la Núria Buenventura. Podria ser que, ara que no estarà a l'Ajuntament, l'hagin posat a fer blogs?

Pàgines que no s'actualitzen

  • El blog de la Núria Buenaventura (ICV). Un missatge de comiat hagués quedat millor que el silenci. Però, pensant-ho bé, com que el 2005 va escriure dos articles, el 2006 cap i el 2007 dos, potser ens hem d'esperar al 2009, perquè al 2008 toca cap.
  • La Mònica Querol (PP) té una pàgina web que no és un blog. I no l'ha actualitzat. Per què ho hauria de fer si ja envia cartes als setmanaris de Rubí? I, per cert, la música sobra.
  • El blog d'EUiA té un únic missatge que data del 16 de març.
  • La pàgina web de Ciutadans tampoc s'ha actualitzat.
  • El blog d'IR-PRE no s'actualitza des del 10 de maig.
  • La pàgina web d'UPR no s'actualitza des del 20 de juliol del 2006!
Altres
  • No he parlat d'ACR perquè la seva situació no encaixa amb cap de les situacions anteriors. No en conec blogs, però té pàgina web i l'han actualitzat una mica.
  • I em sembla que només queda la FAVR, de la que no en sé res de res.

Així doncs, amb aquestes quatre incorporacions potser la cosa s'anima. I qui sap, potser no, que estem parlant de Rubí.


---------
(1) Considero que Carmen Garcia hauria de tenir el seu blog fora de la pàgina de l'Ajuntament de Rubí. A més, crec que hauria de permetre comentaris.
(2) Que continua tenint algun problema amb els feed perquè no rebo notificacions.
(3) Plataforma que no m'agrada pel seu funcionament.
(4) No senyor Blasco, no. No els he conegut a través de la pàgina aquesta que dius i que no miro, els he conegut a través del teu blog.