dilluns, 17 de setembre del 2007

1, 2, 3

Un any, dos mesos i tres dies. Aquest és el temps que fa, avui, que es va inaugurar aquest blog. Per a celebrar-ho he estat fent canvis durant les "vacances", com podeu comprovar aquells que normalment passeu per aquí.

I. ENLLAÇOS
Arran de la idea de crear un directori de pàgines de Rubí (independent de l'Ajuntament) ja fa temps que vaig començar per fer una llista de blogs de rubinencs trobats molts d'ells mitjançant cerques a Google. A partir d'aquí he generat una llista que podeu trobar a la dreta d'aquest blog (apartats "Blogs de gent de Rubí", "Música a Rubí", "Altres pàgines de Rubí" i "Polítics de Rubí").

Sí, els polítics estan a part. Això és així perquè de vegades sembla que realment visquin a part. Siguem optimistes i pensem que això algun dia canviarà per millorar.

A més, a l'apartat "La gent de Rubí diu:" hi trobareu els últims cinc articles publicats per gent de Rubí, exclosos els blogs on jo participo. Aquesta llista d'articles es genera automàticament dels feed (RSS o Atom) de les diferents pàgines. Això vol dir que els blogs i demés pàgines que no tinguin feed no hi apareixeran. A "i també:" hi apareixen els articles publicats als blogs on jo participo (amb l'excepció de RubíCity). [Nota: això últim ja existia abans, però no ho havia fet notar].

Clar que la novetat més important respecte a aquesta llista arribarà el dimecres 26 de setembre. En parlaré aquí mateix.

Evidentment si sou de Rubí (persona, entitat, associació o etc excepte empreses) i teniu un blog o pàgina web --o en coneixeu alguna que no estigui llistada-- podeu enviar-me l'adreça per correu electrònic a intratable@intratable.net

II. DOMINIS
Des de mitjans d'agost es pot accedir a aquest blog a través dels dominis http://www.rubicity.net i http://www.rubicity.org, que són més fàcils de recordar que http://rubicity.blogspot.com. El rubicity.com ja estava comprat per algú altre.

III. COMENTARIS
Una altra cosa que que he canviat és que a partir d'ara per a fer comentaris caldrà tenir un compte de Google. Això no és una limitació ja que tothom pot tenir-ne, però espero que dissuadeixi a alguns imbècils de fer comentaris despectius, especialment contra gent aliena a aquest blog. Ja sabeu que els insults a la meva persona són plenament acceptats.

IV. CAPÇALERA
A més, aprofitant que sóc completament inútil per dibuixar (tant sobre paper com a l'ordinador) he modificat la capçalera del blog per a fer-la més com Rubí, però al final no ha quedat tan malament.

IV. D'ARA EN ENDAVANT
Aquest blog va néixer amb ànim de criticar. No pel simple fet de criticar, sinó amb la intenció que de les crítiques nasqués la voluntat de millorar la ciutat de Rubí per part dels que cobren per fer-ho, posant sobre la taula deficiències, errors i mancances que calen solucionar. També hi havia l'aspiració de fer ús del sentit de l'humor, però per desgràcia hi ha hagut articles que no he sabut emprendre sense semblar completament seriós en les meves paraules.

Per això, i també veient l'arribada de nous blogs que tenen la intenció de criticar, procuraré donar un pas endavant i caure pel precipici. Però clar, crítiques encara n'hi hauran.

Salut!