diumenge, 23 de setembre del 2007

Rubisfera setmanal [16/09 al 22/09]

Si tinc temps intentaré fer un anàlisi setmanal del Rubí de l'Internet, sobretot dels blogs. En principi abastaran de diumenge a dissabte. Continuaré, com diria en Lalo Plata, el meu discurs facilón.(1)

El diumenge 16 en Jordi Barbudo (ICV) va parlar de la 4a Nit del Comerç de Rubí [enllaç]. És un tema que sembla que agrada als polítics, ja que en Xavier Reinaldos (CiU) va decidir parlar-ne l'endemà [enllaç], el mateix dia que Arés Tubau (ERC) aprofitava per donar les gràcies a en Barbudo per les felicitacions a la Regidoria de Comerç per l'organització de l'esdeveniment, en el mateix blog d'en Barbudo. Tots tres polítics van elogiar a en Ramon Bellver.

Seguint amb política, ja fa dies que en Joan Ridao (ERC) ha començat la pre-campanya per les eleccions generals de l'any vinent, a la que, si no m'erro, es presentarà com a número u de les llistes d'ERC. I en Xavier Corbera (ERC), per la seva banda, crítica el vot a favor de CiU a la MAT [enllaç].

I fora de la política (més o menys, perquè hi menciona un partit polític) Ignasi Mir, a Nomanual d'autoajuda, ha aprofitat per fer publicitat de l'autobús de Molí21, del que també se n'ha parlat al fòrum de guiaderubi.com. T'agradi o no, cal reconèixer que iniciatives com aquestes poden ajudar a revifar l'oci rubinenc.

I, per acabar el resum d'aquesta setmana, us recomano un blog que s'actualitza bastant sovint i que molts cops tracta temes força interessants: L'última fulla.

PD: Només queden tres dies... Dimecres... Vint-i-sis... No sé a quina hora... En aquest blog... Presentació oficial de l'estrena de... Bé, us donaré una pista: comença per Rubí i acaba per Planet. Què serà? (Nota mental: no sé crear expectació)

----
(1) A veure, fem recompte. No li caic bé a Xavier Reinaldos (CiU), ni a Lalo Plata (ICV), ni massa bé a Ricard Blasco (ICV). No crec que li caigui bé a Mònica Querol i família (PP) ni tampoc a Ciutadans, però tampoc hem consta que m'hagin llegit. He tingut les meves discussions amb gent d'ACR per la seva idea de bomber anomenada tramvia... I m'he queixat sovint del que fa l'ajuntament, que inclou PSC i ERC (i abans CiU). Falta algun partit?