dilluns, 22 d’octubre del 2007

Rubisfera setmanal [14/10 al 20/10]

Com ja vaig avançar el passat dimecres, no he tingut gaire temps aquest cap de setmana, cosa que s'allarga fins dimecres. Hi ha coses més importants que un blog com aquest, no ens enganyem. Per cert, si m'he deixat alguna cosa m'ho podeu dir.

Setmana avorrideta... però comencem.

Premi Francesc Candel
El dimarts 16, al blog de l'Aula d'acollida de l'IES La Serreta ens ensenyaven unes fotos de la recollida del premi i ens explicaven perquè se'ls hi havia donat. Des d'aquí, una altra vegada, els envio la meva enhorabona.

Per cert, que a Ramon Bellver pràcticament tothom el felicita, però a l'Aula d'acollida no.

Llicències d'antenes
El dimecres 17, en Jordi Barbudo(ICV), en el seu article "Les antenes i les llicències" denuncia que hi ha companyies que instal·len antenes sense que se'ls hagi concedit llicència. Suposo Espero que l'Ajuntament ja hagi presentat la pertinent denúncia als jutjats.

Els diners alternatius
El dijous 18, en Jordi Barbudo, a "Una manipulació alternativa", es queixa que Alternativa Ciutadana de Rubí(ACR) "torna a manipular sobre el fet de dignificar els salaris dels polítics de l’oposició i la contractació d’un assessor polític". Tot això ve per les notícies "Alternativa estalviarà a l’Ajuntament més de 163.000 euros aquest mandat" i "ACR denuncia que l’Ajuntament vol invertir 72.000 euros anuals en «assessors polítics»".

Aquest tema, en el fons, cansa. Sincerament, arriba un punt en que el més important és que la ciutat funcioni com vol la gent que vota que per això vivim en una espècie de democràcia. Al final els diners que cobri algú són relatius. Si la ciutat funciona, a la gent tant li farà que ACR faci o digui el que vulgui i que uns cobrin més o menys. Però si no funciona, llavors ACR haurà fet bé, perquè si no ha de funcionar com a mínim que ens surti el més barat possible (i els altres hauran fet malament, clar).

Més Durex
I divendres, Marta Ribas (ICV) a "Contra la deslocalització" ens informa que els 6 partits es van posar d'acord. No s'esperava menys.

RubíPlanet
Aquest cop toquen disculpes. Durant una bona estona de dimarts, RubíPlanet no va funcionar i encara no sé per què. A més, per manca de temps, no puc fer l'actualització setmanal.

Per què, havent-hi sis partits a l'Ajuntament de Rubí, 4 d'ells amb blogs (no compto el d'el Bioc per ACR, però gairebé) només parlo dels d'ICV?
Perquè els altres no diuen res.