dijous, 18 d’octubre del 2007

Camí verd

Ja en vaig parlar fa un temps del Camí Verd que molta gent del Vallès Occidental volem que es faci. Per resumir-ho, el que es vol que es faci és adequar un camí per poder fer a peu o en bicicleta i que vagi del Bosc de Ca n'Oriol de Rubí fins a Sabadell, passant per Sant Cugat, Bellaterra, la UAB (Cerdanyola) i Sant Quirze.

En principi, la construcció (en alguns punts només és una rehabilitació) està recolzada pels ajuntaments afectats (Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola, Sant Quirze i Sabadell). Aquí teniu un retall de premsa. Dic en principi, perquè ja sabem que no tot el que es diu s'acaba fent.

Així, només s'ha realitzat una part corresponent a Cerdanyola i no hi ha notícies sobre cap altre tram. A més, el camí verd topa directament (en alguns punts) amb el projecte de l'Autovia Interpolar. I de moment els únics partits que han donat el seu recolzament parlamentari han estat ICV i ERC.

Tot això ve, a part que jo seria un usuari habitual d'aquest camí, per l'aparició de varis missatges relacionats amb el carril bici a Rubí publicats al fòrum de guiaderubi: El camí verd a Rubí, pistas para bicicletas, carril bici.

Però bé, com que avui estic pessimista, suposo que no s'acabarà de fer mai. Encara bo que els de Cerdanyola han fer alguna cosa.

Per si a algú li interessa aquest és el recorregut de l'hipotètic camí.


VOLEM EL CAMÍ VERD.

(Podeu trobar més informació a http://www.camiverd.org)

Actualització 19/10: També s'ha comentat que s'enllaci el camí verd amb les estacions de Rubí de RENFE i FGC i amb la d'FGC d'Hospital General. Més informació