diumenge, 28 d’octubre del 2007

Rubisfera setmanal [21/10 al 27/10]

FIRA DE SANT GALDERIC
No se n'ha parlat gaire a la rubisfera, la veritat. A Talking on corners, la Marianette hi ha penjat una foto a "Lo què dius?". El text diu "Sant Galderic: pagesos i artesans". A la foto, però, hi apareixen col·leccionistes de plaques de cava. És una queixa subliminar?

A més, algú que ha anat a petar a un article meu sobre la fira de l'any passat ha aprofitat per deixar un enllaç a un àlbum de fotos, que no sé de quin any és.

CAMÍ VERD
Casualitat o no, poc després de publicar el segon article sobre el Camí Verd del Vallès, han aparegut diversos articles sobre el mateix tema o relacionats en altres blogs de la rubisfera.

El primer va ser el de Jordi Barbudo(ICV), del diumenge 21, i que du per títol "Ikea i Camí Verd" on hi deia, entre d'altres coses, que ICV demanaria que el que es faci per l'Ikea no posi en perill el camí verd. També ho informava Diari de Rubí.

Després va venir Nomanual d'autoajuda amb "Bones notícies verdes". I arran d'aquest, El Bioc va publicar "Camí verd i l'estany dels Alous".

Unint tot això als diversos missatges del fòrum de Rubí queda clar que el Camí Verd, els carrils bici i demés qüestions relacionades són temes que interessen i pels quals s'espera que l'Ajuntament hi mantingui la sensibilitat que va mostrar en signar el suport a la rehabilitació del camí, més enllà de la publicitat electoral que els va reportar en el seu moment. És a dir, que facin la seva part.

Clar que en Rubi+, que sembla un hooligan de l'Ajuntament al fòrum de Guia de Rubí, ens encomana a fer preguntes al regidor de Medi Ambient Manolo Velasco(*). Som-hi: Manolo, com ho tenim això?

ANTENES
En Jordi Barbudo torna al tema de les antenes de telefonia a "Veïns dels Avets s'organitzen contra una antena de telefonia mòbil", reincidint-hi a "Una lluita repescada" on, després de comentar que va ser l'ajuntament ICV-CiU-ERC el primer que es va preocupar del tema, es pregunta "Què s'ha fet a partir del 2003? Què ha fet el comissionat de Societat de la Informació que va continuar i continua dirigit per ERC?".

ALTRES
I també han dit coses aquesta setmana, però no sobre Rubí: Carlos Águila(ICV) [1][2], Carmen Garcia(PSC) a.k.a. L'alcaldessa, Xavier Reinaldos(CiU) i Joan Ridao(ERC).

---
(*) És el sapiens?